X

Newsletter

0 2 1 3 6 4 5 7
Gotowanie Światłem
14 października 2015

Gotowanie Światłem

Podczas 8. Międzynarodowych Targów Wyposażenia Obiektów Noclegowych WORLD HOTEL zaprezentowaliśmy naszą innowacyjną metodę projektowania oświetlenia hotelowego.

Przemek Rechnio – autor koncepcji Gotowanie Światłem – pokazał jak komponować różne składniki oświetlenia tak, aby w każdym wnętrzu stworzyć dobry nastrój, zapewnić komfort oraz bezpieczeństwo swoim klientom.

Jest to całkiem nowe podejście do oświetlenia, które łączy najnowsze technologie z funkcjonalnością, estetyką i zdrowiem każdego człowieka.

Porównanie projektowania oświetlenia do komponowania składników odżywczych w zdrowej diecie pozwala zrozumieć jak ważna jest umiejętność zestawiania opraw o różnych parametrach.

Nasza prezentacja, oparta wyłącznie na produktach Organic Lighting, spotkała się z bardzo żywym odbiorem publiczności. Dziękujemy wszystkim uczestnikom za udział w tym spotkaniu.

2